Kıblesi belli olmayanlarla beraber olamayız!

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan, Anavatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Şaban Önen’in 7 Ekim tarihli Yörem Gazetesi’nde çıkan “Adı Bile Yetti” başlıklı köşe yazısındaki iddiaların doğru olmadığını ileri sürerek tepki gösterdi.
 AK Parti’yi hiçbir gücün yıkamayacağını savunan Türkkan, tek vücut olduklarına ve emin adımlarla ilerlediklerine dikkat çekti.
AKP İlçe yönetimi içerisinde ‘Onlar’ ve ‘Bunlar’ diye bir kavramın olamayacağını belirten Türkkan, “Sen kimin yanındasın? İlk önce kıbleni belirle. Anaplı mısın? Yoksa Belediye Başkanı’nın yaveri misin? Hiç belli değil. Belediye Başkanı’nı Demokrat Parti’lilerden daha fazla savunmanın açıklaması olmaz. Bunun adı olsa olsa menfaat olur. Söylentiden ibaret sözlerle hareket etme. Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın. Bizi bölmeye kimsenin gücü yetmez” diyerek sert tepki gösterdi.
AK Parti’ye atlamak istiyor
 Türkkan, Şaban Önen’in AK Parti’yi sözde yıpratmak amacında olduğunu ileri sürdü ve şunları söyledi; “Çıksın ve tavrını koysun. Bizi yıpratmaya çalışmasın. Buna gücü yetmez. Onun amacı, benim başkanlığı bırakmamı sağlayıp, AK Parti’ye sazan gibi atlamak. Son güne kadar görevimin başındayım. Her zaman aynı safta yürüdüğüm arkadaşlarımın yanında olacağım.”
 Kapalı kapılar ardında yapılan siyasetin Karacabey’e zarar verdiğini öne süren Türkkan, “AK Parti’de ‘Onlar’ ve ‘Bunlar’ diye bir şey yok. Biz var. İl Genel Meclis ile Belediye Meclis üyeleri ve yönetimimdeki 25 arkadaşımla birlikte biz bir bütünüz. Kimsenin partimizi bölmeye gücü yetmez. Kapalı kapılar ardında siyaset yapılmasın. Karacabey’de temiz ve dürüst siyaset anlayışını er geç yerleştireceğiz. İlçemizin buna ihtiyacı var” sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.