Kendi değerlerimize sahip çıkalım!

Kendi değerlerimize sahip çıkalım!
Karacabey’li profesyonel ya da amatör olarak spora yıllarca hizmet edenler sporun geleceğini masaya yatırdı.
İsmail Hakkı Taşer’in Borsa Lokantası’nda düzenlediği yemeğe, Ahmet Toprak, Metin Aydemir, Davut Çelebi, Nuri Uzel, Kadir Çattık, Zeki Aydemir, Abdullah Balaban, Kamil Çağlı, Behlül Bora, Kenan Çağlı ve Kemalettin Çavuş katıldı.
Yemeğin siyasi bir amacı olmadığına dikkat çeken İsmail Hakkı Taşer, sporu seven Karacabey sevdalıları olarak, sporun geleceğiyle ilgili fikir alışverişi yapmak istediklerini kaydetti.
Bu tür etkinlikleri sıklaştıracaklarını dile getiren Taşer, “Spor adına belli birikimi olan insanlarız. Amacımız Karacabey’imizdeki sportif etkinliklerin geleceğini masaya yatırarak, yapılması gerekenleri tartışmaktır. Karacabeyspor ya da diğer spor dallarında, istekler olduğu takdirde destek vermeye hazırız. Karacabey’in yetiştirdiği değerlerin unutulmaması gerekir. Karacabeyspor’u seviyoruz ve başarılı olmasını çok istiyoruz. Bu yolda bizlere düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” dedi.
Anıların tazelendiği yemekte konuşan katılımcılar, alt yapıya ve tesisleşmeye öncelik verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Şu anda Karacabeyspor’da bir tek bile Karacabey’linin bulunmamasını üzüntü verici bulan spor sevdalıları, yalnızca futbolda değil, her türlü sportif etkinliklerin yapılması ve sporun yaygınlaştırılması gerektiğini dile getirdi.
Karacabeyspor’un tatmin olma yeri olmadığını belirten Ahmet Toprak, “Öncelikle kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Kendi çocuklarımıza haksızlık yapılması büyük saygısızlıktır. Yöneticilik adaletli olmayı gerektirir. Berecemeyen çekilmelidir. Karacabeyspor deneme tahtası değildir” dedi.
Karacabeyspor’un Belediyespor yapılması ve daha profesyonel yönetilmesi gerektiğini dile getiren Metin Aydemir, öz kaynaklarımızla herkese spor yaptırılabileceğini ve çok daha iyi yerlerde olabileceğimize dikkat çekti.
Yemekte, köylerdeki sporun desteklenmesi, bayan sporcuların önünün açılması ve Karacabey’de spora emeği geçenlerin unutulmaması gibi konulara değinildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.