Kemal Şener Turnuvası’nda final gecesi

SÜTAŞ’ın düzenlediği “4. Kemal Şener Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan yarı final karşılaşmalarıyla devam etti.
 Önceki akşam Başpınar Halı Saha Tesisleri’nde oynanan yarı final karşılaşmalarında Damızlık Spor ile İdari Saray ve Ayraniç ile Ampar United karşı karşıya geldi.
Gecenin ilk maçında İdari Saray ilk yarısı 3-2 biten karşılaşmada Damızlık Spor’u 8-3 mağlup etti.
 Karşılaşma sırasında tribünlerdeki yerlerini alan Tarfaş çalışanları mağlubiyete karşın davullu zurnalı eğlenceyle düşman çatlattı. Soğuk bir havada takımlar sahada kozlarını paylaşırken, taraftarda sonbahar akşamının tadını mangalda kestane pişirerek çıkardı.
Yarı final karşılaşmasını kazanarak finale adını yazdıran İdari Saraylı futbolcular Başkan Rafet Tanrıverdi’nin prim olarak gönderdiği iki tepsi baklavayla galibiyetin tadını çıkardı. İdari Saray’da final heyecanı baklavayla yatıştırılmaya çalışırken, birbirlerine rakip olan Sütaş çalışanları geceyi tatlı noktaladı.
 Yarı finalin son karşılaşmasında ise Ayraniç ile Ampar United 1-1 berabere kaldı. Penaltılarla finalistin belirlendiği karşılaşmada rakibine 5-3’lük üstünlük kuran Ampar United, finalde İdari Saray’ın rakibi oldu.
Son derece centilmence geçen karşılaşmalarda taraftarlar tribünde futbol gecesine renk katarken, Sütaş çalışanları da spor yapmanın keyfini çıkardı.
Bu gece saat 20:00’de Ayraniç ile Damızlık Spor 3.’lük için kapışacak. Saat 21:00’de ise İdari Saray ile Ambar United, 4. Kemal Şener Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk için kapışacak.
Sütaş çalışanlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen final gecesine her yıl olduğu gibi birbirinden değerli konuklar katılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.