Kazandırmadıkça kazanmak yok

Özel Grup Dershanesi Müdürü Fahrettin Zeki Türker iddialı konuştu:Kazandırmadıkça kazanmak yok
Karacabey Özel Gurup Dershaneleri Müdürü F. Zeki Türker geleneğin bozulmadığını, 20062007 eğitim öğretim yılında da OKS ve ÖSS’de başarıyı yakaladıklarını duyurdu.
F. Zeki Türker, velilerin önerilerini göz önüne alarak fiziki düzenleme ve kadro değişiklikleriyle Karacabey’ in en iddialı dershanesi olmayı hedeflediklerini belirtti.
Türker, “ Karacabey’de OKS üçüncüsü olan Anıl Koyuncu ile ÖSS’de Sözel-1 birincisi ve Sayısal-2 ikincisi olan Hüseyin Samet Özçelik başarımızı taçlandırdı. Bugünlerde Karacabey’de bir kavram kargaşası var. Uğur’un Karacabey’deki geçmişi yaklaşık 34 aydır. Bu çocuklar Özel Grup’ta eğitimlerine başlayıp, Uğur’da bitirdiler. Ayrıca bu öğrencilerin bir önceki yıl ve bu yılın büyük bir kısmında Özel Gurup Dershaneleri programlarından ve yılsonuna kadar da yayın, sınav gibi Özel Gurup imkânlarından yararlandıkları unutulmamalıdır. Özel Gurup önceki Aşama Dershanesinin öğrencileri ile sezonu tamamlamış ve kısa sürede büyük başarı elde etmiştir.
Karacabey Şubemizde OKS kurslarımıza ek olarak, lise öğrencilerine 6, 8 veya 10 kişilik sınıflarda özel gruplar oluşturarak hizmet vereceğiz. Yeni öğretim yılında ÖSS kazanma garantisi sadece Özel Gurup Dershaneleri tarafından verilmektedir. Bu kurslarımızda kur sistemi olarak adlandırdığımız model uygulanacaktır. Kur dönemindeki konular sınırsız etütle, öğrenci konuyu kavrayıncaya kadar öğretilmeye çalışılacak. Ara sınav ile konu tarama sınavlarına göre bir üst kurun derslerine geçilecektir. Ara sınıf öğrencilerimizle okuluna paralel olarak çalışmalar yapılacaktır. Öğrencilerin okul notları ile birebir ilgilenilecektir. Dönem ödevleri ve ek çalışmalar için e-kütüphanemiz de yeni öğretim yılında hizmete girecektir.
Bu yılı yarışma ve gerçekleri gösterme yılı olarak gören Özel Grup Dershanesi, kâr amacı gütmeyeceğinden bütün gücünü eğitim öğretime vererek başarı yüzdelerini yüzde yüze çıkarmayı hedefliyoruz.
“Kazandırmadıkça kazanmak yok!” ilkesini benimseyen Özel Grup Dershanesi, bu tutumuyla belki tatlı bir rekabeti, belki de bazıları için acı bir rekabeti beraberinde getirecektir. Bundan da Karacabeyli öğrencilerimiz yararlanacaktır.
Özel Grup Dershanesi, ne kadar özel bir dershane olduğunu Karacabey’de kanıtlamış ve kanıtlamaya devam edecektir. Ekonomik koşulların halkımızı çok zorladığı bu dönemde kâr amacı gütmeden hemşerilerimizin yanında olmak ve “Baba Yurdumuza” hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.
Sözel-1 birinciliği ve Sayısal-2 ikinciliğini yakalayan Hüseyin Samet Özçelik ise başarısının sırlarını, “ Sürekli ve düzenli çalışma, bol kitap okuma, sosyal olma, ÖSS hazırlığına lise 2.sınıftan başlama, planlı ve programlı çalışma, işi şansa ve uğura bırakmamak, bol bol soru çözme ve genel tekrar” diye sıraladı. Özçelik, “Tıp Fakültesini kazanıp iyi bir doktor olduktan sonra Karacabeylilere hizmet etmek istiyorum. Planlı ve programlı çalışmayı seven tüm örgencilere Özel Grup Dershanesini öneriyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.