Kaymakam’dan veda!

Dursun Balaban, Karacabey’i hiç unutmayacağını söyledi:

Borsa Lokantası’nda düzenlenen yemeğe ilgi oldukça yoğundu. Yemeğe Belediye Başkanı Ergün Koç ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı’nın yanı sıra, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, bazı siyasi parti yöneticileri ile Kaymakamlık personeli katıldı.

            Duygulu anların yaşandığı yemekte masaları tek tek dolaşan Kaymakam Balaban, Karacabey’i hiç unutmayacağını belirterek konuklardan helallik aldı.

Koç, esti gürledi!

Yemeğin ardından Kaymakam Balaban’a hizmetlerinden dolayı çeşitli hediye ve teşekkür plaketleri verildi.

            Balaban’a ilk plaketi Belediye Başkanı Ergün Koç verdi. Balaban’ın Karacabey için gece gündüz koşturduğunu ifade eden Koç, “Kendisiyle 6 yıl çalıştık. Sürekli söylediğim bir şey var; Bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Zincirin halkalarından biri çürükse, işte o zaman işlevi azalır. Bu nedenle de devlet bir bütündür.

            Sayın Kaymakamımızın engin tecrübeleriyle birlikte halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Kaymakamımız, Karacabey’in gözü, kulağı ve dili olmuştur. Yolunuz açık olsun. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

            Balaban’ın Diyarbakır’a atanmasını sert bir üslupla değerlendiren Başkan Koç, “Bu olmamalıydı. Eğer negatif bir durum olursa Türkiye Cumhuriyeti sizi affetmez. Edirne’den Van’a kadar bu ülke hepimizin. 3-5 kişinin değil. Misak-ı Milli çerçevesinde bu ülke 3-5 kişiye emanet edilemez” diye konuştu.

Balaban’a ödül yağmuru!

Koç’un ardından Eskikaraağaç Köyü Kadınları Dayanışma Derneği adına Kaymakam Dursun Balaban’a teşekkür plaketi sunan Prof. Dr. İsmet Arıcı, “Kaymakamımız yalnızca insanların değil, doğanın, leyleklerin ve Uluabat Gölü’nün de gönlünü fethetmiştir. Eskikaraağaç Köyümüzün kadınlarının kurduğu derneğe büyük destek vermiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

            Balaban’la birlikte kuraklık dönemlerinde gece gündüz koşturduklarını ve büyük destek gördüklerini dile getiren Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. Özseçen ayrıca Osmaniye’ye atanan İcra Müdürü Mehmet Alaca’ya da teşekkür plaketi sundu.

            Özseçen’in ardından ödül töreni Gölecik Grubu İçme Suyu Birliği Başkanı Cemal Erdem, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Güncü, Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Kemalettin Vural, Uluabat Gölü Sulama Birliği Başkanı Ahmet Koca, Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi Başkanı Haluk Aka ile devam etti.

            Programda Balaban’a en son ödülü ise Kaymakamlık personeli adına Yazı İşleri Müdürü Sevinç Ay verdi. Karacabey’i ve Kaymakam Balaban’ın faaliyetlerini resmeden güzel bir tabloyu hediye eden Ay, “Sizinle çalışmak bir onurdu. Umut ediyorum ki bir gün bir başka yerde yine birlikte çalışma fırsatımız olur. Sizi hiç unutmayacağız” diye konuştu.

            Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sevinç Ay ayrıca, gece boyunca gözyaşlarına hakim olamayan Dursun Balaban’ın eşi Gülcan Balaban’a da bilezik hediye etti.

Hakkınızı helal edin!

Diyarbakır’a yolu düşen tüm Karacabeylileri beklediğini dile getiren Kaymakam Dursun Balaban ise, “Diyarbakır’ın 4 kapısı var. Beşinci kapısı da Dursun Balaban kapısıdır. Kapım sizlere her zaman açıktır. Telefonum 24 saat emrinizdedir. Sizleri hiç unutmayacağım. Karacabey’in benim için her zaman özel bir yeri olacak. Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 6 yıl boyunca iyi-kötü günlerimiz geçti. Kimseyi bilerek kırmak istemedim. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın” şeklinde duygularını paylaştı.

            Ahmet Artan ve arkadaşlarının birbirinden güzel şarkılarıyla daha da renklenen program, Kaymakam Dursun Balaban ve eşi Gülcan Balaban ile diğer konukların danslarıyla sona erdi.

             

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.