Kayıtlar sürüyor

Karacabey Halk Eğitim Merkezi, açık lise, açık meslek lisesi ve açık ilköğretim kurs kayıtlarının devam ettiğini duyurdu.
 Açık liselerde yeni kayıtların 26 Eylül, açık ilköğretim kayıt yeniletme tarihlerinin ise 22-26 Eylül’e kadar süreceği bildirildi. Bunun dışında, açık lise kayıt yeniletme tarihinin 6 Ekim-19 Aralık tarihleri arası olduğu belirtilirdi. Açık meslek lisesi kayıt yeniletme tarihinin de 26 Eylül’de başlayacağı kaydedildi. 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Çalı, yeni eğitim ve öğretim döneminde, 100 çeşit kurs açmayı düşündüklerini söyledi. Çalı, arıcılıktan el nakış kursuna, emlak danışmanlığından mantar yetiştiriciliğine kadar talepler doğrultusunda çok çeşit kursu halkın hizmetine sunacaklarını kaydetti.
 Çalı, Halk Eğitim Merkezi’nin her yıl olduğu gibi bu dönemde de ilçe ve köylerdeki vatandaşlara yönelik çalışmaların yapılacağını belirtti.  Çalı, “Amacımız doğrultusunda bu yıl da vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Özellikle köylerde okuma-yazma kurslarına ağırlık vermeyi düşünüyoruz. 100’den fazla kurs açmayı düşünüyoruz. Gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.