Katılım koşulları açıklandı

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün 20 Ekim 2008 Pazartesi günü ortaklaşa düzenleyeceği ‘Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası’na katılma koşulları açıklandı.  
 İlçe Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak turnuva öncesi kurumların, 17 Ekim 2008 Cuma günü mesai bitimine kadar Lig Heyeti ve İlçe Gençlik spor Müdürlüğü’ne başvurmaları istendi. Kura çekiminin aynı gün saat 19.00 gerçekleştirileceği bildirildi. Müsabakalara katılacak kurumların, Karacabey’de en az 3 aydır faaliyette olmaları, Karacabey’de ikamet etmeleri ve Karacabey doğumlu olma koşulu yer aldı.
          Katılım formlarının İlçe Lig Heyeti ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nden temin edileceğini açılayan İlçe Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar, amaçlarının dostluk ve dayanışma içerisinde gençlerin spor faaliyetlerine katılmasını sağlamak olduğunu kaydetti.
 Bayraktar, “Herkes için her yaşta spor düşüncesiyle bu anlamlı turnuvaya kurumlarımızı bekliyoruz. Karacabey’de spor faaliyetleri ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz. Turnuva’nın dostluk ve dayanışma içinde coşkulu geçeceğine inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.