Kartal, Başkan gibi karşılandı

Kartal, Başkan gibi karşılandı
CHP Karacabey Belediye Başkan adayı Enver Kartal, sivil toplum örgütlerine yaptığı ziyaretler sırasında S.S. Karacabey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde başkan gibi karşılandı.
Taşıyıcılar Kooperatifi yöneticileriyle bir araya gelen CHP Adayı Enver Kartal, Bülent Fıçıcı ve İlçe Başkanı Orhan Karabaş, seçimleri kazanacaklarını ve Belediye’yi “Önce insan” felsefesiyle yöneterek Karacabey’e çağ atlatacaklarını kesin bir dille ifade etti.
Enver Kartal, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada sadece Belediye Başkan’ı olarak değil, oluşturulan meclis kadrosu ile de çok iddialı bir parti konumuna geldiklerini belirtti. Kartal, yerel seçimlerde partilerin değil, içtenlikle hizmet verebilecek kadronun önemli olduğunun altını çizdi. Kartal, “Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Biz insan odaklı bir Belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Ekibimizi, şaibesiz, genç, dinamik, dürüst ve çalışkan isimlerden oluşturduk. Projelerimizi hazırladık.
Göz boyamayla belediyecilik olmuyor. Karacabey’in çok acil çözüm bekleyen sorunları var. İş yaşamı nedeniyle Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi’nin karşılaştığı sıkıntıları yakından biliyorum. Sivil toplum örgütlerine çok önem veriyoruz. İlçeyi sivil toplum örgütleriyle yönetmeyi düşünüyoruz. Belediyeler krallık anlayışıyla yönetilmez” diye konuştu.
S.S. Karacabey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fuat İlhan ve İkinci Başkan Hüseyin Süzen, CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’ın ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirtti. Fuat İlhan, her sivil toplum örgütü gibi kendilerinin de yerel yönetimden destek beklediklerini vurgulayarak, CHP’nin sivil toplum örgütü açılımının ilçeye farklı bir çehre kazandıracağını sözlerine ekledi.
CHP Belediye Meclis Üyesi Bülent Fıçıcı da göreve gelmeleri halinde ilçede ilk olarak Kent Konsey’inin kurulacağını ve sivil toplum örgütlerinin burada birer üye ile temsil edileceğini belirtti. Fıçıcı, son 5 yıldır yapılanların ortada olduğunu ifade ederek, Belediye’nin hiçbir zaman başarılı bir dönem yaşamadığının altını çizdi. Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve Kent Konseyinin ilçeyi ortak yöneterek sorunlara kesin çözümler üreten bir anlayışın hakim olacağını söyledi.
CHP Belediye Başkanı Enver Kartal, Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden sonra,Yaş Sebze Meyve Hali’ndeki esnafı ziyaret etti. Enver Kartal’la Belediye hizmetlerinin eşit, insanca, hakça dağıtılacağına inandıklarını dile getiren esnaflar, Kartal’ı Belediye Başkanı gibi uğurladı.
Esnaf, Belediye hizmetlerinden mahrum kalmaktan şikayet ederken, üç yıldır onarılamayan yollar için de CHP Belediye Başkanı Enver Kartal’dan yardımcı olmasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.