Karakaşlar’a “Fahri Üyelik”

Bursa Almira Otel’de önceki akşam gerçekleşen toplantıya katılan Karacabey Genç İşadamları Derneği yönetimi, burada Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Erkan Güral, Bursa Genç İşadamları Derneği Başkanı Nilüfer Çevikel ve diğer yöneticilerle bir araya geldi.

Bursa Genç İş Adamları Derneği tarafından “Fahri Üyelik”e layık görülen Karacabey Genç İşadamları Derneği Başkanı Samet Karakaşlar, belgesini Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Erkan Güral ve Bursa Genç İşadamları Derneği Başkanı Nilüfer Çevikel’in elinden aldı.

Bursa ve ülke genelinde Karacabeyli iş adamlarının sesini duyurmaya devam edeceklerini belirten Karacabey GİAD Başkanı Samet Karakaşlar, “Yönetimine girdiğimiz MARGİF (Marmara Genç İşadamları Federasyonu) ve TUGİK (Türkiye Genç İş adamları Konfederasyonu) aracılığıyla büyümeye ve üye iş adamlarımızın ticaretlerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacındayız.

Derneklerin iş hayatına kattığı değer günümüzde azımsanmayacak kadar çok olduğunu görmekteyiz. İş adamlarımızın kapılarını yurt içi ve yurt dışı açmaları için çalışmaktayız. Bu konuda eğitimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Her ay bir eğitimimiz devam etmektedir. Bu ay ‘Müşteri kaybetmeden tahsilat yapma sanatı’ konulu eğitim vereceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.