Karaca’nın gençleri ezip geçiyor

Karacabeyspor’un gençleri her yaş grubunda fırtına gibi esiyor. Antrenör Suat Şen önderliğinde büyük başarılara imza atan Karacalar, U-15’teki başarısını, U-17’de de sürdürüyor.
            U-15’te grubunu şampiyon tamamlayarak Bursa’daki finallere gitmeye hak kazanan Karaca-beyspor’un U-17’deki gençleri de hafta sonu oynadıkları Musta-fakemalpaşa 14 Eylül takımını gole boğdu.
            Rakibini deplasmanda 8-0 yenerek grubunda liderliğini sürdüren genç Karacalar’da golleri; Onur Yılmaz (4), Suat Kahya (2), Oray Doğru ile Uğur Kutlu kaydetti.
Nurettin Çorapçı’ya teşekkür
            Maçın ardından bir açıklama yapan Suat Şen, kendilerine her konuda destek veren kulüp yöneticilerine teşekkür ederken, Karacabeyspor’un emektarı olan Nurettin Çorapçı’ya ise ayrı bir yer ayırdı. Çorapçı’nın maçtan sonra genç futbolculara yaptığı anlamlı konuşmanın önemine değinen Antrenör Suat Şen, “Onun futbolcularımıza yaptığı anlamlı konuşma moral ve motivasyonu en üst düzeye çıkardı. Kendisi Karacabeyspor’a yıllarını vermiş bir isimdir. Hizmetleri tartışılmazdır. Her zaman başımızın üstün yeri vardır. Kendisine, bize verdiği desteklerden dolayı futbolcularım adına çok teşekkür ediyorum. Onun varlığı bizim için çok önemlidir” diye konuştu.
            Antrenör Suat Şen son olarak da, Karacabey’deki gençlere önem veren herkesten destek bekle-diklerini belirterek, aynı grupta yer aldıkları Gençlerbirliği’ne ve Antrenörü Kamil Çağlı’ya başarı dileklerinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.