Karaca’dan sürpriz ziyaret

Karaca’dan sürpriz ziyaret
Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca ile Göynükbelen’in CHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Bozkurt, AKP Bursa milletvekili adayı Hayrettin Çakmak’ı ziyaret etti.
Ziyaretten sonra konuşan Karaca, bir sivil toplum örgütünün başında olması nedeniyle her partiye eşit mesafede yaklaştığını ifade ederek, Çakmak’ın çiftçinin sorunlarıyla yakından ilgileneceğine inandıklarını söyledi. Karaca, “Çakmak’a iadei ziyarette bulundum. Sorunlarımızı aktardım. Partilerin seçim beyannamelerini inceledikten sonra çiftçinin sorunlarını bilen ve yakından ilgilenen partilere destek vereceğiz” dedi.
AKP’nin Göynükbelen kurucu yöneticileri arasında yer alan ancak 2004 yerel seçimlerinde aday gösterilmediği için CHP’ye geçerek belediye başkanı seçilen Hüseyin Bozkurt da Hayrettin Çakmak’ı seçim bürosunda ziyaret etti. Beldesinin yolunu yaptırabilmek için Çakmak’tan yardım istemeye geldiğini söyleyen Bozkurt, uzun süren bir görüşmenin ardından İl Özel İdaresi’ne gitti. Çakmak tarafından İl Özel İdaresi’ne gönderilen Bozkurt daha önce AKP’ye “Benim yolumu yapın size geçeyim” demişti.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.