Karaca’da “Büyük Savaş” dönemi

Karaca’da “Büyük Savaş” dönemi
Karacabeyspor, teknik direktör sıkıntısını Türk futbolunun ve Galatasaray’ın efsane isimlerinden “Büyük Savaş” olarak bilinen Savaş Demiral ile çözdü.
Teknik Direktör Savaş Demiral, 1 yıllık anlaşmaya imza attı ve hedefin 3.lig olduğuna dikkat çekti. Dün gerçekleşen imza törenine, Karacabeyspor Başkanı Ergün Koç, Federasyon Temsilcisi Mustafa Kuzu, Genel Kaptan Murat Erol, Muasip Fetih Toprak ve Belediye Yazı İş-leri Müdürü Talih Düzgören katıldı.
3. lig hasretine son vermek istediklerini belirten Karacabeyspor Başkanı Ergün Koç, “Sıradan bir takım değiliz. 3.lig kalitesinde oyuncularımız var. Yıllardan beri süren 3. lig hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Amatör Ligde bir çok takımı 3. lige çıkarmış Türk futbolunun efsane isimlerinden Savaş Demiral ile anlaştık. Hocamıza bu yolda tüm olanakları sunacağız. Kendisine güveniyoruz. Taraftarlarımızın her zaman bizlere destek vermesini istiyoruz. Umut ediyorum ki bu yıl 3. lige adımızı yazdıracağız” dedi.
Karacabeyspor’un çiçeği burnunda yeni Teknik Direktörü Savaş Demiral ise ilçe hakkında güzel bilgiler edindiğini belirterek, “Benim felsefemde tek bir amaç vardır. O da şampiyon olmak. Karacabeyspor’un 3. lig özlemini bilerek geldim ve bu hasrete son vermek için elimizden geleni yapacağız. Kaliteli bir ekibiz ve istenilen başarıyı gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Savaş Demiral kimdir?
1961 yılında Zonguldak’ta doğdu. Futbola Zondukdakspor’da başladı. Daha sonra sırasıyla Samsunspor, Galatasaray, Konyaspor, Malatyaspor ve Sakaryaspor’da top koşturan Savaş Demiral, 25 kez milli takım forması giydi.
Konyaspor, Beylerbeyi, Küçükçekmece, Beşyüzevler, Küçükpazar, Ayasofya ve Edremit gibi takımları çalıştıran Demiral, Küçükçekmece ve Beşyüzevler takımlarını 3. lige taşıdı. Savaş Demiral ayrıca, Plaj Futbol Milli Takımının da kuruculuğunu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.