Karacabeyspor’u sigara dumanına benzetmeyeceğiz!

Karacabeyspor’u sigara dumanına benzetmeyeceğiz!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, spora büyük önem verdiğini belirterek, her yaşta herkese spor yaptırmayı amaçladıklarını söyledi.
Karacabeyspor’da iki dönem (1995-1997) başkanlık yapan Enver Kartal, sporun içinden geldiğini ve tecrübelerini bu alanda da yoğunlaştıracağını vurguladı. Seçildiği takdirde sosyal faaliyetleri hızlandıracaklarını ifade eden Kartal, “Yerel yönetimlerin sosyal ve kültürel anlamda her türlü etkinlikleri desteklemesi gerekir. Tüm amatör spor kulüplerine ve derneklere her türlü desteği vereceğim. Karacabeyspor denilince ilk akla gelen spor dalı futbol oluyor. Bizim amacımız futbolla birlikte sporun her çeşidini ilçemizde sevdirmektir. Spor dostluktur ve kaynaşmadır. Alt yapıya büyük önem vererek, Karacabeyspor’a Karacabeyli gençleri kazandırmak ve 3.lige öz kaynaklarımızla daha kolay çıkacağımızı göstermek istiyoruz. Takımımı profesyonel lige taşıyarak, kısaca, Karacabeyspor’u sigara dumanına benzetmeyeceğiz ” dedi.
Karacabey’de her türlü spor etkinlikleri için tesislerin mevcut olduğuna dikkat çeken Kartal, “Önemli olan bu tesislerin etkin kullanılmasıdır. Başta ilköğretim ve lise olmak üzere, yüksekokul öğrencileri elimizdeki kaynakların kullanılması açısından önemlidir. Bu yöndeki projelerimizi hayata geçireceğimizin garantisini veriyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.