Karacabeyspor’dan Kara’ya jest

Karacabeyspor’dan Kara’ya jest
Karacabeyspor sevgisi ile ünlenen Türkiye İş Bankası Karacabey Şubesi Müdürü Şükrü Alper Kara’ya, kulüp yöneticileri dün ziyaret ederek forma hediye etti.
Karacabeyspor Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Kaptan Murat Erol, Federasyon Temsilcisi Mustafa Kuzu, Muhasip Feti Toprak ve Menejer İlker Özdemir, yağmur çamur demeden deplasmanlar da dahi mavi-siyahlıların tüm maçlarını ilgiyle takip eden İş Bankası Karacabey Şubesi Müdürü Şükrü Alper Kara’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında mavi-siyah renklere gönül veren Kara’ya, 16 sırt numaralı forması hediye eden Karacabeyspor yöneticileri, Kuzu, Erol, Toprak ve Özdemir, Şükrü Alper Kara’ya kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Kral geri döndü
Ziyaret sırasında sorularımızı yanıtlayan Genel Kaptan Murat Erol, 2006-2007 sezonunun gölcü futbolcusu Serhat’ın vatani görevini tamamlayarak yeniden Karacabeyspor camiasına katıldığını müjdeledi. Serhat’ın takıma katılmasıyla 21 kişilik kadronun 22’ye çıktığını belirten Erol, forvet hattında yaşanacak tatlı rekabetle birlikte hücumda daha da güçleneceklerini söyledi.
Erol, takımın Pazar günü saat 14:00’de oynanacak Yavuzselim maçına sakatlığı süren Erhan’ın dışın da tam kadro olarak hazırlandığını. Önlerindeki bu zorlu maçı da kazanarak hak ettikleri liderliği almak istediklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.