Karacabeyspor’da utanç manzarası

Atatürk’ün anlamlı sözü bir köşeye atıldı:
Karacabey’de Sevgi Yolu üzerindeki Özcanlar Düğün Salonu’nun bulunduğu pasajın 2. katına taşınan Karacabeyspor’a ayrılan yer, bakımsızlık ve pislikten utanç tablosu haline geldi. Düzensizliğin gözler önüne serildiği yerdeki korkunç manzara üzüntü yarattı.
            Futbolcuların neden böyle davrandıkları ve yönetimin bu ilgisizliği sorgulanırken, olumsuz tablonun Karacabey’e yakışmadığının altı çizildi.
            Süper Amatör Lig’de alınan istikrarsız sonuçların futbolcu, teknik heyet ve yönetimi isteksizliğe ittiği konuşulurken, futbolcuların kendilerine çeki düzen vermemeleri düşündürücü bulundu.
            Karacabeyspor’un U-17 Ligi’nde mücadele eden genç futbolcuları, ağabeylerinin sergilediği üzüntü verici manzara karşısında şoke oldu. Genç futbolculara kötü örnek olan bu manzaranın bir an önce düzene girmesi istendi. Soyunma Odasının içler acısı hali bir tarafa, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü taşıyan tabelanın da düzensizlikten bir köşeye atılması üzücü durumu her yönüyle ortaya koydu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.