Karacabeyspor’da sorun çözüldü!

Karacabeyspor’da sorun çözüldü!
Karacabeyspor’da geçtiğimiz hafta patlak veren Teknik Direktör Savaş Demiral ve futbolcuların yönetimi protesto ederek sahaya çıkmamaları sorununda anlaşma sağlandı.
Ücretlerini alamayan teknik ekibin son Gemlikspor maçına çıkmamaları ve yönetimi protesto etmeleriyle başlayan sıkıntılar, yapılan görüşmelerin ardından tatlıya bağlandı.
Olağanüstü toplanan Karacabeyspor yönetimi, Teknik Direktör Savaş Demiral ve futbolcularla bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonucunda sorunun çözüldüğünü duyuran Genel Kaptan Murat Erol, takımın idmanlara başladığını belirtti.
Sıkıntının diyalog eksikliğinden kaynaklandığını ifade eden Murat Erol, bu hafta Pazar günü deplasmanda oynanacak R.Boschspor karşılaşmasına tam kadro çıkacaklarını açıkladı.
R.Boschspor maçının önemine değinen Murat Erol, mutlak kazanmak zorunda olduklarını belirterek, “Büyük bir takımız. Büyük takımların sorunları da bazen büyük olur. Diyalog eksikliğinden kaynaklanan sıkıntılar yaşadık. Ancak sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Bu hafta çok önemli bir deplasmanda liderle karşılaşacağız. Kazanmak zorundayız. Takımımız idmanlara başladı. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Özlemle beklenen 3. lig hasretine son vereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.