Karacabeyspor, iftarda buluştu

Karacabeyspor camiası, önceki akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Ergün Koç’un Ankara’da olması nedeniyle katılamadığı yemekte yönetim, teknik heyet ve futbolcular tam kadro yer aldı.
            Geçen ay sahipsiz bırakılan ancak, geçtiğimiz hafta yeniden Ergün Koç başkanlığında oluşturulan yeni yönetimle sahip çıkılan Karacabeyspor, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
            Borsa Lokantası sahibi Ayhan Uz’un Karacabeyspor adına Borsa Lokantasında verdiği iftar yemeğine Kulüp Başkan Yardımcısı Uğur Koçak, Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, Futbol Şube Sorumlusu Muammer Üstündağ, Teknik Direktör Metin Aydemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, eski yöneticilerden Ayhan Kutku, Belediye Yazı İşleri Müdür Vekili Talih Düzgören eşi Raziye Düzgören ve futbolcular katıldı.
            Sıcak bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından Karacabeyspor kulübü adında Futbol Şubesi Sorumlusu Muammer Üstündağ, yemeği düzenleyen Borsa Lokantası sahibi Ayhan Uz’a teşekkür etti. Ayhan Uz’da Karacabeyspor’a 2009  2010 sezonu için başarı dileklerinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.