Karacabeyspor, 3. lige kilitlendi

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nu ikinci olarak tamamlayan Karacabeyspor’un 3. Lig yolundaki ilk sınavı Kocaeli’nde verecek.
Türkiye genelinde 6 bölgeden 6 takımın 3. Lig’e çıkma hakkı kazanacağı karşılaşmaların Kocaeli grubunda Karacabeyspor’un yanı sıra Burgaz, İstanbul’dan, Büyükçekmece, Tuzla, Kırklareli’nden Babaeski, Tekirdağ’dan Çorluspor, Yalova’dan Altınova, Edirne’den Ayşekadın takımları yer alıyor.
23-27 Nisan tarihleri arasında oynanacak terfi maçları için 10 günlük Kuşadası kampını tamamlayan mavi siyahlılar dün Kocaeli’ne hareket etti. İzmit Özgür Otelde kamp yapacak Karacaların teknik patronu Hüseyin Topçu, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve hedefi vuracaklarını iddia etti. Topçu, genç oyunculardan kurulu dinamik bir ekip olduklarını vurgulayarak, hedefin 3. Lig olduğunu söyledi.
Karacabeyspor Genel Kaptanı Murat Erol, geçen sezon 3. Lig kapısından döndüklerini ancak, bu sezon daha çok çalışarak, hedefe yürüyeceklerini söyledi.
Karacabeyspor Başkanı Ergün Koç ise, zorlu maratonda taraftarın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Camia olarak tamamen hedefe kilitlendiklerini belirten Koç, geçen yıl 3. Lig kapısından şanssız bir şekilde döndüklerini ifade etti. Koç, Karacabeyspor’un gerçek yerinin 3. Lig olduğunu kaydederek, bütün imkanları seferber ettiklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.