Karacabeyliler Derneğinin sesi yükseliyor!

Olay TV’deki programa katılan Başkan Yüksel Ceylan, Bursa’ya renk kattıklarını belirtti:

Canlı yayın öncesi kısa bir konuşma yapan Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde gerek Karacabey ve gerekse de Bursa’da dayanışmanın en güzel halini ortaya koyduklarını belirtti.

Bursa Karacabeyliler Derneği’nin kısa sürede güçlü bir oluşum haline geldiğini kaydeden Ceylan, Bursa’daki yerel gazete ve televizyonların kendilerini canlı yayına davet ettiklerini ve Bursa’ya renk kattıklarını söyledi.

Başkan Yüksel Ceylan, Bursa Karacabeyliler Derneği’nin reklama ihtiyacı olmadığını belirterek, “Biz sadece sevgili Hasan Basri kardeşimize destek olmaya geldik” demesi memnuniyetle karşılandı.

Program sunucusu Hasan Basri ise, tüm Bursa’nın bu günlerde sürekli Karacabeyliler Derneği’ni konuştuğuna dikkat çekerek, bu oluşumun Bursa için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Karacabeyliler Derneği’nden akülü araç desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi özürlüler topluluğunun gösterisi ile başlayan programda, Kent Konseyi başkan yardımcısı 100 adet akülü araba kampanyası çağrısı yapıldı.

Herkesin bir özürlü adayı olduğunu dile getiren Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise, “Ben bu sahnede hiç özürlü kimseyi görmüyorum. İnsan yeter ki düşünce özürlüsü olmasın. Şunu da unutmayalım, herkes bir özürlü adayıdır ve onlara sahip çıkmalıyız” dedi. Ceylan, Karacabeyliler Derneği olarak bir akülü araba vermeyi de taahhüt etti. Başkan Ceylan’ın bu konuşması ayakta alkışlandı.

Daha sonra canlı yayına bağlanan Bursa 23. Dönem Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, kampanyaya destek amacıyla 10 akülü araba vereceklerini duyurması büyük sevinç yarattı.

Bursa Kent Konseyi ile ortak proje

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Karacabeyliler Derneği ile ortak bir proje yapacaklarını ve Bursa’da ihtiyaç duyulan 100 akülü özürlü araba kampanyası gerçekleştireceklerini belirtti.

Başkan Pala, bu kampanya doğrultusunda Bursa Milletvekilleri başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birçok sanayici, işadamı, gazeteci ve dernek yöneticileri ile hayırseverleri canlı yayına bağlayarak akülü araba isteyeceklerini kaydetti.

Bursa Kent Konseyi ile yapılacak çalışmanın şu anda proje halinde olduğunu ifade eden Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, bu oluşumun en kısa sürede fizibilitesini tamamlayarak hayata geçirecekleri müjdesini verdi.

Başkan Ceylan son olarak, canlı yayında kendilerini yalnız bırakmayarak Karacabey’den otobüs kaldıran Belediye Başkanı Ergün Koç ve Başkan Yardımcısı Seçkin Eken ile Karacabey’den gelen tüm misafirlere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.