Karacabeyliler Derneği’nden akülü araç desteği

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan önderliğinde büyük bir ivme kazanan Karacabeyliler Derneği, Yenisarıbey Köyü’nde yaşayan engelli bir vatandaşa akülü araç desteğinde bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

Bursa Fomara Bulvarı'nda eski Bağ-Kur binasında faaliyet gösteren Karacabeyliler Derneği, ilçe insanının yanında olmaya devam ediyor. Yenisarıbey Köyü’nde yaşı genç olmasına karşın bir kaza sonucu engelli olan ve kendi olanakları ile günlük yaşamını yürüyerek tamamlayamayan Hüseyin Taş isimli vatandaşın ihtiyaç duyduğu akülü araç teminini Karacabeyliler Derneği sağladı.

Başkan Yüksel Ceylan önderliğinde bizzat köye giderek akülü aracı teslim eden dernek yöneticileri, engelli Hüseyin Taş isimli vatandaşı sevindirdi.

Yenisarıbey Köyü halkı tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanan dernek yöneticileri, her zaman Karacabey’in ve Karacabeyli’nin hizmetinde oldukları mesajı verdi.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, “Arkadaşlar şu an kelimelerin, sözcüklerin bittiği bir andayız. Şu asla unutulmamalıdır ki; her insan bir özürlü adayıdır. Bu bilinçle hareket etmeli ve engelli vatandaşlarımıza her zaman yardımcı olmalıyız. Karacabey’imizin 64 köyünü gezerken insanlarımıza sürekli birlik ve beraberliğin önemini aktardık. Her nerede olursa olsun, dara düşen kim olursa olsun, olanaklarımız ölçüsünde destekte bulunacağımızı söylemiştik. İşte bu düşünce ile kurulan derneğimiz, Hüseyin Taş ağabeyimize destek olmak istedi. Hüseyin ağabeyimiz artık evde oturmayacak, yeniden eski günlerinde olduğu gibi insan içine karışacak. Bu anlamlı katkıda bizlerin de payı olması mutluluk vericidir” dedi.

Karacabeyliler Derneği çok teşekkür eden engelli Hüseyin Taş ise, “Bana böylesine unutulmayacak bir an yaşatan Karacabeyliler Derneği yöneticilerine teşekkür ediyorum. Dünyamızda hala iyi insanların olduğunu görmek beni gerçekten çok mutlu etti” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.