Karacabeyliler Derneği İlçe Teşkilatı yenilendi

Bursa Karacabeyliler Derneği İlçe Teşkilatı yenilendi. Yeni yönetim ilk toplantısını da önceki akşam gerçekleştirdi.
    Dernek Lokali'nde yapılan toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, çok sayıda üye, Gençlik Kolları ve ve üniversite öğrencisi de katıldı.
    Vural Mutiş başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda; Burak Karakiraz (Başkan Yardımcısı), Fatih Erdem (Başkan Yardımcısı), Kadir Garip (Başkan Yardımcısı), Ekrem Kaya, Nurkan Kurtuluş, Cenker Mutiş, Hatice Özdemir Çakır ve Ramazan Önal yer aldı.
Karacabeyliler Derneği İlçe Teşkilatı, önceki akşamki toplantısında gerçekleştirmeyi düşündüğü etkinlik ve faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.
    İlçe Teşkilatı olarak Karacabey'de ses getirici faaliyetlere imza atmak istediklerini vurgulayan Başkan Vural Mutiş, herkesi dernek çatısı altında birleşmeye davet etti.
    Karacabey'e yararlı işler yapmak istediklerini dile getiren Mutiş, “Bizler Karacabey sevdalısı bireyler olarak elimizi taşın altına soktuk. Tek isteğimiz, ilçemizin her alanda güçlenmesi ve kalkınmasıdır. Ancak hedeflerimizi gerçekleştirebilmemiz için çok sayıda üyeye ve güce ihtiyacımız vardır. İlçemiz için bizler de bir şeyler yapmak istiyoruz” dedi.
    Karacabeyliler Derneği İlçe Teşkilatı toplantısında ayrıca, 05 Mayıs'ta bu yıl 2. düzenlenecek olan Hıdrellez Şenliğiyle ilgili yapılması gerekenler konuşuldu. Çok ses getiren ilk şenlikten daha güzel bir organizasyona imza atmak istediklerini belirten Başkan Mutiş, tüm ilçe halkının Hıdrelleze davetli olduğunu duyurdu.
    Başkan Mutiş son olarak da dernek yönetimi ve üyelerden, daha fazla üye kaydı isterken, Karacabey Tanıtım Rehberi'nin hazırlanması için de çalışmaların arttırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.