Karacabey’li Fenerbahçeliler’den bayram ziyareti

Karacabey’li Fenerbahçeliler’den bayram ziyareti
Karacabey Fenerbahçeli Taraftarları Derneği Başkanı S.Engin Bezek ile yönetim kuru üyesi Hakan Vapur, Kurban Bayramı nedeniyle İstanbul’a giderek, Fenerbahçe’li yöneticilerle bir araya geldi.
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün geleneksel bayramlaşma törenine Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ile Yüksek Divan Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra alt yapı ve diğer branş sporcuların katılırken, Karacabey Fenerbahçeli Taraftarları Derneği adına Başkan Engin Bezek ile Hakan Vapur da hazır bulundu.
Önceki gün Karacabey’e dönen Başkan Bezek; “Türkiye Fenerbahçe dernekleri arasındaki bayramlaşmaya Karacabey ile Çorlu Derneği katılım gösterdi. Sayın Aziz Yıldırım’ın sıcak karşılaması bizi çok sevindirdi. Bayramlaşma süresi boyunca As Başkan Ali Koç’un Karacabey Derneği ile yakından ilgilenmesi ve gün boyunca yanımızda olması bizleri ayrıca çok mutlu etti” dedi.
Bayramlaşma hakkında açıklama yapan dernek üyesi Hakan Vapur da; “Dinamo Kiev maçı sonucu sonrası buruk bir bayramlaşma yaşadık ama katılımın fazla olması ve yöneticilerimizin moral açısından destekleri çok iyiydi. Sayın As Başkan Ali Koç’un Karacabey Derneği’ne verdiği manevi destekte çok güzeldi. Gün boyu bizlerle sohbet edip Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.