Karacabey’in sorunları dile getirildi!

KTSO ve KTB, TOBB’un istişare toplantısına katıldı:
 
Karacabey’in sorunları dile getirildi!
 
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Marmara Bölgesi istişare toplantısına katıldı.
Ankara’da yapılan toplantıya KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve KTB Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan katıldı. Başkanlar, Karacabey’in sorunlarını ve çözümüne yönelik önerilerini TOBB’da dile getirdi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, TOBB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker de yer aldı. Bölge sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda ayrıca ülke ve dünya ölçeğindeki ekonomik gelişmeler de müzakere edildi.
Ankara’da gerçekleştirilen istişare toplantısı sonrası görüşlerini açıklayan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Karacabey ekonomisi son yıllarda önemli ilerleme kaydetmektedir. Bilhassa tarım ve tarıma dayalı gıda sanayi alanında üretim yapılmakta, istihdam ve ihracat da bu alanda yoğunlaşmaktadır. Amacımız Karacabey ekonomisini daha ileri boyutlara taşımaktır. Ankara’daki toplantıda bu konularda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
Ankara’daki temaslarını değerlendiren Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan da çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini, her platformda Karacabey’in yararına olan çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.