Karacabey’in milli gururu

*“Wu Shu” dalındaki temsilcimiz Hatice Şahin, Milli takım kampına seçilerek, Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandı.

Karacabey Gençlik Spor Kulübü ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde verilen “Wu Shu” kurslarında yetişen ve performansıyla başarıdan başarıya koşan temsilcimiz Hatice Şahin, Milli takım kampına seçilmeye hak kazandı. Milli Takımla birlikte dün Estonya’ya giden gururumuz Hatice Şahin, Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek.

3-4 Mart 2012 tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen, “Wu Shu Taolu (Savaş Sanatları) Türkiye Şampiyonası”ndan altın madalya ile dönen sporcumuz Hatice Şahin, Estonya’da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası öncesi milli takım kampına davet edilmişti.

Milli takım kampında 60 sporcu arasından üstün performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin’in ilk 10 içinde yer alarak milli olmayı başarması Karacabey adına büyük gurur kaynağı oldu.

Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğinin sözünü veren Hatice Şahin, “Çok heyecanlıyım. Ülkemi ve Karacabey’imi en iyi şekilde temsil edeceğim. Büyük bir aksilik ya da sakatlık yaşamadığım sürece elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim” dedi.

Hatice Şahin’in üstün başarısıyla gurur duyduklarını belirten Karacabey Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Antrenör Yılmaz Şahin ise, “Sporcumuzun milli takıma seçileceğinden kuşkumuz yoktu. Asıl mücadele şimdi başlıyor. Avrupa şampiyonasında kendisine yürekten başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.