Karacabey’in gururu oldular

Karacabey’in gururu oldular
Karacabey Fenerbahçe Futbol Okulu’nda futbol yaşamına başlayan Seyit Kaan Akcan, Onur Yılmaz ve Oray Doğru, U-15 Milli takımı için Bursa İl karması seçmelerine davet edildi.
Bu şansı değerlendirmek üzere geçen hafta Bursa Merinos Stadına giden 3 yetenek, Karacabey’in gururu oldu. Başarıda büyük emeği bulunan ve 3 yıldızın da antrenörlüğünü yapan Suat Şen, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti.
Başarıları ayakta alkışlanan Onur Yılmaz ve Oray Doğru, Bursa Merinos’a transfer olurken, Seyit Kaan Akcan ise henüz 14 yaşında olmasına karşın Karacabeyspor A takıma kadar yükseldi.
Karacabey Altyapı Antrenörü Suat Şen, “Onların başarısı geriden gelen birçok genç oyuncu için umut vericidir. Gençlerimiz Bursa’da gelecek vaat eden futbolcu olarak gösteriliyorlar. Karacabey’in daha çok yıldız çıkarma potansiyeli var. Bu konuda Bursa ile güzel bir köprü kurduk. Henüz yolun başında olan bu sporcularımız başarı çıtasını günden güne arttırmalı ve kendilerine özen göstermelidirler” şeklinde uyarılarda bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.