Karacabey’in Emniyet Müdürü belli oldu

Karacabey Emniyet Müdürü Altan Özer’in Muş’a atanmasının ardından yerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürü Bülent Kaplan atandı.

Karacabey’in yeni Emniyet Müdürü Bülent Kaplan’ın Temmuz ayı içinde görevine başlaması bekleniyor.

Diğer taraftan Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 19 şube müdürlüğü ile 9 ilçe emniyet müdürünün görev yeri değiştirildi. Vali Şahabettin Harput'un da imzaladığı ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya tarafından gerçekleştirilen atamalarda Asayiş, Trafik, Terör ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürleri yerinde kalırken, İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne Osmaniye'den gelen İbrahim Karaköse atandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ndeki yeni atamalar şöyle gerçekleşti: "Hakan Sezen Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü, Ümit Erdoğan Muhabere Elektronik Şube Müdürü, Hüseyin Çiğdem Koruma Şube Müdürü, Nevzat Uğurer Silah ve Patlayıcı Madde Şube Müdürü, Recep Gündüz Spor Güvenliği Şube Müdürü, Murat Çelebi Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürü, Bilgi İşlem Şube Müdürü Fatih Balcı, Bütçe Şube Müdürü Alper Güneş, İdris Seyman Çocuk Şube Müdürü, Bahri Keskin Eğitim Şube Müdürü, Ali Kırdağ Demir Evrak Arşiv Şube Müdürü, Ender Özköslü İkmal Şube Müdürü, İbraham Erkalaycıoğlu Özel Güvenlik Şube Müdürü, Polisevi Şube Müdürü Özlem Orakoğlu, Gökhan Özcan Radyo Televizyon ve Fotoğraf Film Şube Müdürü, Ali Durmuş Sosyal Hizmetler Şube Müdürü ve Yaşar Kaplan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Büro Amirliği ile Strateji Geliştirme Büro Amirliği.”

Emniyette yapılan atamalarda bazı ilçe müdürlerinin de görev yeri değişti. Hakan Yaralı Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü, Mehmet Şentürk Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü, Ali Altınsoy Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü, Bülent Kaplan Karacabey İlçe Emniyet Müdürü, Rıdvan Sülün Mudanya İlçe Emniyet Müdürü, Erol Gülen Gemlik İlçe Emniyet Müdürü, Tuncay Gönültaş Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü, Bekir Yavaş Kestel İlçe Emniyet Müdürü, Hakan Aga Orhaneli İlçe Emniyet Müdürü oldu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 2. sınıf Emniyet Müdürlüğü görevini ise yeni atamalara göre 16 emniyet müdür yardımcısı yürütecek. Yeni emniyet müdür yardımcılarından bazılarının görev alanı belli oldu. Buna göre; "Asayiş, Olay Yeri İnceleme ve Kriminal Tespit, Çocuk Şube, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlükleri ile Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlükleri'nden Sorumlu Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan, son yapılan atamalarla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadale Şube Müdürlükleri ile İnegöl ve Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Sorumlu Müdür Yardımcısı Orhan Çağlayan ile yer değiştirdi.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna, Pasaport ve Yabancılar Şube Müdürlüğü'nden sorumlu olacak. Çocuk Şube Müdürü Oktay Yıldızer ise İnşaat Emlak Şube Müdürülüğü ile MKP ve Karacabey İlçe Emniyet Müdürlükleri'nden Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. Ayhan Öztürk, Bilgi İşlem ve Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'nden sorumlu olacak." 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.