“Karacabey’imizi hep beraber yönetelim!”

CHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, şeffaf belediyecilik sözü verdi:

Karacabey Boğazköy, Bayramdere, Yeniköy ve Kurşunlu köylüleriyle buluşan CHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, çözüm odaklı projeler hazırladıklarını belirterek, “Gelin, Karacabey’imizi hep beraber yönetelim” dedi.
Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, İlçe Başkanı Gönül Avil, Kadın ve Geçlik Kolları yönetimi ile birlikte köylere çıkarma yaptı. Çok sayıda partilinin de katıldığı ziyaretlerde konuşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, “İnsan odaklı, şeffaf belediyecilik” sözü verdi.
Boğazköy, Bayramdere, Yeniköy ve Kurşunlu köylüleri ile bir araya gelen Kutku, ilçenin tüm köylerini ziyaret ettiklerini belirterek çözüm odaklı projeler hazırladıklarını kaydetti. Yeni projelerle tekrar kamuoyunun karşısına çıkacaklarını dile getiren Kutku, şeffaf belediyecilik sözü vererek, “Karacabey’imizi hep beraber yöneteceğiz” dedi. Ziyaretler sırasında vatandaşın istek ve şikâyetlerini tek tek not aldıklarını sözlerine ekleyen Kutku, geçici çözümler değil, kalıcı projelerle Karacabey ve köylerine çağ atlatacaklarını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.