Karacabey’i birlikte yönetmeye var mısınız?

Karacabey’i birlikte yönetmeye var mısınız?
Sevgili ve çok değerli Karacabey’li hemşerilerim.
Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
1953 yılında Bursa  Mustafakemalpaşa’da doğdum. İlkokul ve ortaokulu Karacabey’de okudum. Lise öğrenimimi Mustafakemalpaşa Endüstri Meslek Lisesinde tamamladım. Daha sonra Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulunu bitirerek teknik öğretmen olarak Konya’ya atandım. Burada üç yıl teknik öğretmen ve atölye şefi olarak görev yaptım.
Askerliğimi muhabere asteğmeni olarak 15. Füze üssü 4. Filo İstihkâm Bölük Komutan Vekili ve Filo Harekât Subay Yardımcısı Teğmen olarak tamamladım.
1981 yılında ticaret hayatıma atıldım. Halen Karacabey’de hazır giyim sektöründe çalışma hayatımı sürdürmekteyim. Siyasi hayata ve siyasetle tanışıklığım 1983 yılında Anavatan Partisi’yle olmuştur. Aynı yıl bu partinin ilçe yönetim kurulu üyeliği, Karacabey belediyesi meclis üyeliği görevlerinde bulunduktan sonra aynı partinin ilçe başkanlığı görevinde halkımıza hizmet ettim. Karacabey Spor Kulübünün başkanlığını yaptım ve bir yıl gibi kısa sürede el ele omuz omuza vererek Karacabey Sporumuzu amatör kümeden 3. Lige çıkardık.
Karacabey Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Hizmetleri Derneğinin kurucu üyesi ve halen muhasip üyeliği görevini sürdürmekteyim. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, KTSO İlçe Vergi Dairesi Takdir Komisyonu Üyesi olarak üstlendiğim görevleri siz değerli hemşerilerimizin desteği ile sürdürüyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım.
 Karacabey’de Nasıl Bir Belediye
 *Her zaman halkın bilgilendirildiği ve halkın denetimine açık bir belediye
 *Herkese eşit mesafede duran bir belediye
 *Halkın delikli kuruşunun, halk için harcandığı bir belediye
 *Belediye kaynaklarını en verimli biçimde kullanan ve çok iş yapan bir belediye
 *Halkına hesap verebilen bir belediye
 *Çalmayan, çaldırmayan bir belediye
 *Seçim rüşveti dağıtmayan bir belediye
 *Halka hizmeti, hakka hizmet sayan bir belediye
 *Partiler ve meclisi ile uyumlu çalışan bir belediye
Değerli Karacabey’li hemşerilerim, belediyecilik anlayışımı ve hedeflerimden bazıları yukarıda sizlere açıklamaya çalıştım. Hayalinizdeki Karacabey kentini sizlerle birlikte yaratmak ve yönetmeye talibim. Hangi siyasi görüşte olursanız olun Hiçbir siyasi partimizin üyesi değilim. Uygun görürseniz sizin desteğinize ihtiyacım var. Karacabey Belediyesini adaletle yöneteceğime ve kalkındıracağıma dair namusum ve şerefim üzerine sizlere söz veriyorum.
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Karacabey Belediye Başkan Aday’ı Mahmut Çayır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.