Karacabey’e sosyal tesis müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e sosyal tesis müjdesi verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte Atatürk Kültür Parkı’nda incelemede bulundu. Altepe, kente değer katan sosyal tesislerin Bursa’nın diğer ilçelerine de kazandırılacağını ifade ederek, “Tüm ilçelerimizi daha kaliteli yaşam alanlarıyla buluşturma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bursa’da çok beğenilen ve takdir kazanan sosyal tesisleri ilçelerimize de kazandıracağız. Karacabey’de yaklaşık 250 bin metrekare alandaki parkta bulunan atıl binalar ve göleti değerlendirerek, burayı rekreasyon alanları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte güzel bir tesisle renklendireceğiz. BURFAŞ tarafından işletilecek olan sosyal tesis, Karacabey halkının uğrak noktalarından olacak ve nikah sarayı ile birlikte bu alan ilçeye değer katacak” diye konuştu.
Altepe, Karacabey Belediyesi’nin de desteğiyle Atatürk Kültür Parkı’na kazandırılacak nikah sarayı ve sosyal donatı alanlarıyla bölgenin daha çok işleyen bir alan olacağını vurguladı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, eski Belediye Başkanı Erol Onur’un altyapısını ve yine eski Belediye Başkanı Ergün Koç’un da üst yapısını gerçekleştirdiği Atatürk Kültür Parkı’nın son dönemde atıl durumda olduğunu vurgulayarak, “Karacabeyliler bu parktan istifade edemiyorlardı. Biz de bu milli serveti değerlendirmek için göreve geldiğimizden bu yana çeşitli etkinlikler yaptık. Ramazan ayında her gün bin kişiye iftar vererek vatandaşlarımızın ayağının buraya alışmasını sağlamaya çalıştık” dedi.
Özkan, daha sonra alanın en güzel şekilde değerlendirilmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduklarını anlatarak, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, buradaki atıl binaların sosyal tesis olarak değerlendirilmesi için BURFAŞ’ı görevlendirdi. Bölgenin yakınında inşaatı devam eden Devlet Hastanesi de kısa sürede hizmete açılacak. Atatürk Kültür Parkı’ndaki bu bölgede en kısa zamanda canlanarak, vatandaşlarımızın dinlenebileceği bir tatil bölgesi olabilecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.