Karacabey’e Beşiktaş çıkartması

Karacabey’e Beşiktaş çıkartması
Karacabey’de büyük bir coşkuyla karşılanan Beşiktaş yöneticileri, önceki gün bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Belediye Başkanı Ergün Koç ve Kaymakam Dursun Balaban’ı ziyaret eden Beşiktaş Asbaşkan’ı Levent Erdoğan, Karacabey TİGEM işletmelerini de gezerek keyifli bir gün geçirdi.
Beşiktaşlı yöneticiler, ilk olarak Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret etti. Koç’a “Kartal heykeli” ve başkan yardımcısı Meral Eren’e de BJK forması hediye eden Beşiktaşlılar bir süre sohbet etti. Kaymakam Dursun Balaban’ı da ziyaret eden Beşiktaş Asbaşkanı Levet Erdoğan, Balaban’a kartal maketi hediye etti. Balaban, Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan’la sohbetinde kulüp yöneticilerinin sporda yaşanan şiddetin önlenmesinde daha aktif olması gerektiğini belirtti.
Ardından TİGEM’e geçen Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Divan Kurulu Üyesi Mehmet Özdilek, Kulüpler Birliği Vakfı Müşaviri Gazeteci Turgut Koloğlugil, kongre üyeleri; Turgut Tümer, Remzi Özdemir, Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı İsmail Er, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ertanhan, spor yazarı Taylan Uygur, ve eski tribün amigosu Şeref Yılmaz, Karacabey Tarım İşletmesi Müdürü İbrahim Çağlar’dan bilgi alarak tesisleri gezdi. Beşiktaş heyeti ilk olarak değeri cip fiyatını bulan tayların babası “Çaş”ın bulunduğu Aygır Tavlası’nı gezdi. Çağlar’dan tesis hakkında bilgi alan Erdoğan’ın, safkan Arap atlarından bir hayli etkilendiği gözlendi. Değeri milyon dolarla ifade edilen Çaş’la hatıra fotoğrafı çektiren Beşiktaşlılar buradan geleceğin şampiyon tayları ile ünlü kangal köpeklerinin yetiştirildiği tesisleri gezerek TİGEM turunu noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.