Karacabey’de spor şahlanacak

*Karacabey’e önceki gün gelen ve bir dizi incelemelerde bulunan Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, sporun kalkınması yönünde gerekenlerin yapılacağı müjdesini verdi.
*İlçe Kapalı Spor Salonu ile M.Fehmi Gerçeker Stadyumu’nun sportif koşullara uygun hale getirilmesi için geniş kapsamlı onarımının yapılacağı sözünü veren Gümüş, Karacabey’de sportif potansiyelin atağa kalkacağına dikkat çekti.
Karacabey’de inceleme yapan  Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, sportif faaliyetlerin daha iyi koşullarda gerçekleşmesi amacıyla 5 ay içinde büyük yatırımlara imza atacaklarını duyurdu.
 Kaymakam Dursun Balaban, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Gençlik Spor Komisyon Başkanı Adem Surguç ile İlçe Spor Müdürü Şaban Bayraktar’ın ev sahipliği yaptığı ziyarete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş ile birlikte Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Vecihi Yılmaztürk ve Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Hamza Çelik de katıldı.
 İlçe Kapalı Spor Salonu’nda bir araya gelen yetkililer, Karacabey’deki sportif faaliyetlerin en iyi koşullarda yapılması için nelerin gerektiğini masaya yatırdı.  Spor faaliyetlerinin gelişmesi yönünde çalışmaları sıklaştıran AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Gençlik Spor Komisyon Başkanı Adem Surguç, bu konuda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş’ten yatırım sözü aldı. İlçe Kapalı Spor Salonu’ndaki eksikleri yerinde gören Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, gerekenin en kısa sürede yapılacağını ve bu yönde Karacabey’e destek vereceklerini belirtti.
Özellikle kış aylarında Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen spor etkinliklerinde en büyük sorunun çatının akması ve yeterince ısınamamak olduğuna dikkat çeken Adem Surguç, doğal gaz sistemine geçilmesi yönünde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş’ten destek aldı. Bu yönde 2 ay boyunca daire amirleriyle keşif yapıldığını vurgulayan Surguç, keşif bedelinin 650 bin YTL olduğunu söyledi. 2008 yılı için 75 bin YTL ödenek sözü veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, 2009 yılı başlarında salonun iç kısımlarında doğalgazın ve çatının yapılmasını, ısınma sorununun bitirilmesini sağlayacağının müjdesini verdi.
  Kapalı Spor Salonu’nun geniş kapsamlı onarımının gerektiğini ifade eden Adem Surguç, “Sportif etkinliklerin rahatça izlenebilmesi için kırık olan bazı koltukların değişmesi, salonun ısınması için seyirci ile koridor arasındaki bölümün pimapenle onarılması, çatının panel çatı olarak yenilenmesi, parkelerin bakımının sağlanması, elektrik tesisatının ve kablolarının değişimi, ses düzeninin yapımı gibi sorunların en kısa sürede giderilmesini istiyoruz. Amacımız ilçemizdeki sporu kalkındırmak. Gençlerimizin iyi koşullarda spor yapmalarını sağlamak istiyoruz. Vereceğiniz destek Karacabey için çok önemlidir” dedi.
 Kaymakam Dursun Balaban ile İlçe Spor Müdürü Şaban Bayraktar, sorunların giderilmesi yönünde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş’ten destek beklediklerini yineledi. Karacabey’e mutlaka destek vereceklerinin sözünün veren Ömer Gümüş, “Karacabey’e en son 1982 yılında geldim. Uzun süredir gelemiyordum. Ancak buradaki spora olan ilgi beni çok memnun etti. Karacabey’deki sporun kalkınması yönünde canla başla çalışan sizin gibi yöneticiler sayesinde büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Sizin bu hizmet aşkınız olduğu sürece her türlü desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın” diye konuştu.
 Kapalı Spor Salonu’ndaki incelemelerin ardından M.Fehmi Gerçeker Stadyumu’na geçen yetkililer, buradaki eksikleri tartıştı. Atletizm pisti yapılması yönünde gerekli olan malzemelerin verileceği sözünü de veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, soyunma odalarının onarımı için 40 bin YTL ödeneğin sağlanacağını ve yedek kulübelerinin modern hale getirileceğini söyledi.
 Olumlu geçen ziyaretin Karacabey için önemli olduğuna dikkat çeken Adem Surguç, stadın hemen yanında bulunan arazinin antrenman sahası olarak kullanılması yönünde çalışmalara en kısa sürede başlanacağını kaydetti. Karacabey’deki sporu şahlandıracaklarını belirten Surguç, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını sözlerine ekledi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.