Karacabey’de Kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Karacabey’de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil taklalar attıktan sonra refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
    Kaza önceki akşam saatlerinde meydana geldi. 29 yaşındaki Kıymet Gürgen yönetimindeki 16 BAD 11 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Karacebey Kavşağı'nda kontrolden çıktı. Taklalar otomobil refüjdeki aydınlatma direğerine çarparak durabildi.
    Kazada, hurdaya dönen araç içersine sıkışan Kıymet Gürgen, Adem Gültekin, Ercan Göktaş ve Mükerrem Yaman itfaiye ekipleri tarafından çıkartılıp Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası 24 yaşındaki Adem Gültekin, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Tedavileri süren 3 yaralanın da sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.
    Kazayla ilgili soruşturmaya Karacebey Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Adem Gültekin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.