Karacabey’de 10 Kasım programı

10 Kasım programı
Karacabey’de Ata’nın ölümünün 69.yılı nedeniyle düzenlenecek olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı açıklandı.
Bu gün yapılacak törende ilk olarak Merkez İlöğretim okulları ile lise ve dengi okullardan 40’ar kişilik öğrenci grupları 1 bayrak ve 1 filama ile saat 08.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacaklar. Törene katılan bütün öğrencilerin yakalarında Atatürk resmi takılı olacak.
Saat 08.50’de tören komutanı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar’ın çağrısı üzerine çelenk sunma töreni yapılacak.
Saat 09.05’te Karacabey Lisesi’nden bir öğrencinin vereceği ‘Tİ’ işareti ile 2 dakikalık saygı duruşuna geçilecek. Bu sırada Belediye ve fabrika sirenleri, motorlu taşıtlar klaksonlarını çalacak.
Saygı durşunun ardından, Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Gülsen Erdem yönetiminde İstiklal Marşımız söylenecek.
09.05’te yarıya indirilen bayraklar, saat 17.00’den itibaren göndere çekilecek. Çelenk sunma töreninin ardından, topluca Belediye Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ne gidilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘ATATÜRK’ konulu resim, şiir ve kompozisyon sergisinin açılışı yapılacak. Program saat 09:30’da Karacabey Anadolu Lisesi’nin hazırladığı etkinlikle devam edilecek. Programa tüm okullar 15’şer öğrenci ve görevli öğretmenleriyle katılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.