Karacabey, Zeytin Dergisi’nde

Ege'nin ilk ve tek turizm aktüel dergisi olan “Zeytin Dergisi” bu ay ki sayısında Karacabey'e yer verdi. Özellikle gezi şirketleri ve seyahat severlerin yakından takip ettiği dergide Yeniköy, Karacabey Harası, Karacabey Longoz Ormanı, Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağı, Uluabat Kuş Cenneti ve Atatürk Kültür Park'tan fotoğraf ve yazılar ile kuş popülâsyonu hakkında bilgiler yer alıyor.

Bölgede saygın bir okuyucu kitlesine sahip olan Zeytin Dergisi, bu ayki sayısında yer verdiği Karacabey'in tarihi ve turistik mekânlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.  Dergide, Karacabey hakkında olumlu tavsiyelerde bulunuyor. 

Dergi'nin Karacabey hakkında yer verdiği yorum ise şu şekilde oldu: “Bir gezinin en keyifli yanı, gezi öncesi ziyaret edeceğiniz yer ile ilgili yapacağınız ön araştırmalardır. Gezilecek yerler neleridir, nerede konaklanır, ne yenir… Yolculuk öncesi duyulan ilk heyecandır bu.. Ve her yörenin kendine has özellikleri, doğal oluşumları ve güzellikleri vardır. Karacabey'de işte böyle keyifle gezilebilecek, sakin, huzurla tatil yapabileceğiniz bir yer. Özellikle çocukların ilgisini çekecek olan Ayı Barınağı ve Karacabey Harası bu ilçenin en özel mekânları.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.