Karacabey Lisesi “Anadolu” oldu!

Karacabey Lisesi, önümüzdeki eğitim-öğretim yılından itibaren Anadolu Lisesi olarak hizmet verecek.
    İlçenin en eski ve en iyi eğitim kurumlarından biri olan Karacabey Lisesi'nin Anadolu Lisesi olması veliler tarafından da memnuniyetle karşılandı.
    Diğer taraftan yeni eğitim sistemi 4+4+4 ile okullardaki derslik ihtiyacının daha da arttırması nedeniyle Karacabey Lisesi'nin liseler bölgesi olarak bilinen Esentepe Mahallesi'ndeki Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu'na taşınmasına kesin gözüyle bakılıyor.
    Karacabey Lisesi'nin taşınmasıyla birlikte ilköğretimlerin orta kısımlarının buraya geleceği ve okullarda belirgin bir rahatlama olacağı belirtiliyor. Bin 620 metrekare kapalı ve 8 bin 804 metrekare açık alanıyla hizmet veren Karacabey Lisesi'nde 28 derslik, 5 idari oda, 3 projeksiyon odası, 3 Fen laboratuarı, Bilişim teknoloji sınıfı, Kütüphane, Rehberlik servisi, Kapalı Spor Salonu, futbol, basketbol ve voleybol sahalarının bulunması böyle bir uygulamanın ne kadar yararlı olacağını gözler önüne seriyor.
    Karacabey Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri, okullarının Anadolu Lisesi olmasına öncülük eden yetkililere teşekkür etti.
    Bu uygulamanın çok daha önce gerçekleşmesi gerektiğini dile getiren veliler, Karacabey Lisesi'nin tüm alt yapısıyla Anadolu Lisesi'ne çok uygun olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.