Karacabey Lig Heyeti, Bursa’da 1 numara

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti yaptığı çalışmalarla Bursa’da birinci sıraya yükseldi.
Milli Eğitim Bakanlığı İLSİS Modülünden alınan resmi verilere göre 17 ilçedeki sportif faaliyetlere bakılarak yapılan değerlendirme de Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti’nin 100 öğrenciden 14’üne lisanslı olarak spor yaptırdığı belirlendi. 13 bin öğrencisi bulunan Karacabey’i, 100 öğrenciden 12’ine aktif spor yaptıran İnegöl izledi.
 İlçe Lig Heyeti Sekreteri Mehmet Şentürk, öncülüğünde gelen bu başarı eğitim camiasında sevinçle karşılanırken, çocuklarımızın spora yönlendirilmesi gayretleri takdirle karşılandı.
 Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, Lig Heyetinde görev alan beden eğitimi öğretmenlerinin özverili çalışmaları sonrası gelen başarı parmak ısırttı. Bursa genelinde yakalanan bu başarının temel dayanakları olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla barışık,  işbirliği içerisinde çalışılması gösterildi. Başta Belediye Başkanı Ergün Koç, Yazı İşleri Müdürü Tali Düzgören ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar’ın destekleriyle gerçekleşen sportif ve kültürel faaliyetler yoğun ilgi gördü.
Öğretmenevi’nde de başarılı bir idarecilik yapan Şentürk, Lig Heyeti Sekreteri olduktan sonra bir çok ilke imza attı. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm halkı kapsayacak toplumsal etkinlikler beklenen Lig Heyeti’nin başarı çıtasını düşürmeden, basın ve özel sektörün ilgisini çekerek çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.