Karacabey için oy verelim

*Karacabey Belediye Başkan Vekili Sedat Karakaşlar, yerel seçimlerde halkın siyasi düşüncelerini bir yana bırakarak, kentin çıkarlarına ve geleceğine göre hareket etmesini istedi.
Karacabey Belediye Başkan Vekili Sedat Karakaşlar, ülke ve ilçe gündemini değerlendirdiği açıklamalarında Türk toplumunun yerel seçimlerde Ankara’da esen siyaset rüzgarlarına göre değil, yaşadığı kentin çıkarları ve geleceğine göre hareket etmesi gerektiğini söyledi.
“Hayatım boyunca Karacabeyli olmaktan onur duydum ve Karacabey’e yapılan hizmetlerin de kutsal olduğuna inanırım.” diyen Karakaşlar, Ankara’daki siyaset rüzgarlarına güvenilmeyeceğini, koltuk kavgalarının, yolsuzluk, yoksulluk ve işsizlik tortularının siyaseti kirlettiğini kaydetti. Yolsuzluk ve hortumlama olaylarının her iktidar döneminde yaşanır hale gelmesine üzüldüğünü söyleyen Karakaşlar, Türkiye’nin bunları hak etmediğini vurguladı ve siyaset gündemine ilişkin görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:
Karakaşlar, “Biz bu filmi her iktidar döneminde seyrediyoruz. Sadece başrol oyuncuları, artistler ve şirketlerin adı değişiyor. Halkımız bu tür gelişmelere çok duyarlı olduğu ve seçim sandığı önüne geldiğinde öncelikle Türkiye’nin geleceğini düşünerek oyunu kullandığı takdirde güzel ülkemiz temiz siyasetin, çağdaş uygarlığı hızla yakalamanın rotasına girmiş demektir. Ülke genelinde çıkar ve koltuk kavgalarından uzak durmalı, yolsuzluklara, hortumculuklara, yoksullaştırma politikalarına karşı dimdik ve onurlu bir tavırla karşı koymalıyız. Namuslu insanların, namussuzlardan daha fazla sesi çıkmalıdır. Milletimizin, ülke çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan, aydınlık geleceğimizi düşünen, çalışkan ve üretken politikacılara ihtiyacı var. Bu kural ilçe çıkarları için de geçerlidir. Toplumda birlik ve beraberliği sağlayan, insanı seven ve insanları siyasi görüşüne bakmadan kucaklayan, birkaç nesil sonraki ilçe ihtiyaçlarını görerek, bunları hayata geçiren lider nitelikli politikacılarla gelişme trenine binebiliriz. Karacabey, çok güzel coğrafyası, verimli toprakları, güçlü ekonomisi ve çalışkan insanlarıyla Türkiye’de her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Kusurlarımızı ve birbirimizi eleştirmeyi bırakıp, kendi insanlarına destek veren, kenetlenmeyi her durumda gerçekleştiren ve kendisini değil de Karacabey’i yüceltmeyi beceri kabul eden bir anlayışla hareket edersek, bu çalışkan ve üretken insanlarımızı sürekli mutlu görebiliriz. Her yolun siyasete çıktığı demokratik bir ortamda, siyasette de önemli olanın biraz önce saydığım değerler olduğu unutulmamalıdır. Karacabey’in güvenli geleceği için ortak akılda buluşuyor, Karacabey için tek yürek olabiliyorsak en doğru siyaset işte budur. Hepimizin ilçemizde buluşacağı tek parti olmalıdır; o da Karacabey partisidir. ”
Karacabey’in son yıllardaki kalkınma grafiğini de yorumlayan Sedat Karakaşlar, Belediye Başkanı Ergün Koç döneminde birçok özlemin giderildiğini, şehircilik açısından dev adımlar atıldığını ve Karacabey’in çevrede lider ilçe konumuna geldiğini belirtti. Başkan Koç’un insanları rengine, mevkiine ve makamına bakmadan kucakladığını, her projeyi insan sevgisiyle gerçekleştirdiğini, yatırımlarda modernlik ve kaliteye önem verdiğini bildirdi. Koç’un Karacabey’i duraklama devrinden çıkararak, yükselme ve gelişme dönemine ulaştırdığını ifade eden Karakaşlar, “Özlenen Karacabey, insan sevgisiyle çalışan Ergün Koç döneminde ortaya çıkmıştır.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.