Karacabey için el ele olacağız!

Karacabey için el ele olacağız!
Karacabey’deki 7 esnaf odası başkanları önceki akşam Sanayi ve Ticaret Odası ile Ticaret Borsası’nın yeni yönetim kurulunu ziyaret etti.
BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse önderliğindeki ziyaretlerde, Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fikret Kula, Sebzeciler Odası Başkanı Nusret Orumdaş, Lokantacılar, Kahveciler ve Benzerleri Odası Başkanı Burhan Altıntaş, Demirciler, Marangozcular ve Benzerleri Odası Başkanı Burhan Sevinç ve Kunduracılar Odası Başkanı Kamil Başpınar hazır bulundu.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Tarık Tezel ile 14 yönetim kurulu üyesinin yer aldığı ziyaret, sohbet havasında geçti. KTSO’nun yeni yönetimine başarı dileyen BESOB Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, her alanda birlikte hareket etmek istediklerini belirtti.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, söz konusu Karacabey olduğunda, her türlü fikir alışverişine açık olduklarını kaydetti.
KTSO Meclis Başkanı Tarık Tezel ise, mesleki örgütlerin fonksiyonlarını iyi anlatılmasıyla, kenetlenmenin kendiliğinden olacağını savundu. Karacabey için omuz omuza hareket edilmesi gerektiğini belirten Tezel, kalkınmanın bu şekilde sağlanacağını sözlerine ekledi.
Asıl hizmetkar bizleriz
KTSO’nun ardından Ticaret Borsası’nın yeni yönetimine konuk olan 7 esnaf odası başkanları, burada da sıcak karşılandı.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, Başkan Yardımcısı Murat Bertan, Meclis Başkanı Doğan Orhan ile yönetim hazır bulunduğu ziyarette, birlik mesajı verildi.
Oda başkanları olarak her zaman Borsa’nın yanında olduklarını belirten BESOB Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, yeni yönetime başarı diledi.
Karacabey için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, ayda bir kez de olsa, birlikte toplanarak fikir alışverişinde bulunmayı önerdi.
İlçe adına sağlanacak birlikteliğin yarar getireceğini savunan Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bertan, “Asıl hizmetkar bizleriz. Karacabey için karşılıksız hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.