Karacabey, bu maça hazır

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde Almanya ile karşılaşacak milliler, tüm dünyadaki Türkler kadar Karacabeylileri de heyecanlandırdı.
Milliler bugün akşam saat 21.45’te oynayacağı Almanya maçı için hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Karacabey’deki kahvehane esnafı da yarı finalde Almanya’yı geçeceğimizden emin. Toru Otel altındaki “Nedim’in Yeri” kıraathanesinin sahibi Nedim Uğur, iş yerini kırmızı beyaza boyadı. Kahvehanenin dört bir köşesini ay yıldızlı bayrağımızla donatan Nedim Uğur, İsviçre’nin Bazel kentinde oynanacak maçın havasını işyerine taşıdı. Televizyon başında maç seyredecek Karacabeylilere stadyum atmosferi yaşatmak isteyen Nedim Uğur ve iş yeri çalışanları, tüm esnafın iş yerlerini bayraklarla donatması için çağrıda bulundu.
Milli takımımızın bu akşam oynayacağı Almanya maçına ise şu onbirle çıkması bekleniyor. Kalede; Rüştü, defansta; Gökhan, Hakan Balta, Uğur Boral, Sabri, orta sahada; Mehmet Aurelio, Mehmet Topal, Hamit, Ayhan, Gökdeniz Karadeniz ileride de Semih Şentürk.
Milli Takım Teknik Drektörü Fatih Terim’in sakatlıkları bulunan Servet, Tümer ve Emre’nin maç saatinde hazır olmaması durumunda ise defans bloğunda yaşanacak bir sakatlığa karşı orta sahadan Mehmet Topal veya yedek kaleci Tolga Zengin’i oynatabileceği belirtiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.