Karacabey Belediyespor Voleybolda iddialı

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı yaptığı transferlerle, ikinci yarıda liderliği sürdürmeyi planlıyor. Karacabey Belediyespor, ligde daha önce önemli takımlarda forma giymiş olan Mustafa Kırıcı ve Fikri Berber ile 1 yıllık anlaşma imzalayarak, ligin ikinci yarısı için gözünü zirveye dikti.

Karacabey’in spordaki gururu Karacabey Belediyespor, farklı branşlarda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

TVF Erkek Voleybol 2. Lig Grubunda mücadele eden ve ligde 2. sırada yer alan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, yaptığı yeni transferlerle ikinci yarıya hızlı bir giriş yapmayı amaçlıyor.

Önemli takviyeler geldi

Ligde daha önce önemli takımlarda forma giymiş olan Mustafa Kırıcı ve Fikri Berber ile 1 yıllık anlaşma imzalayan yönetim, takımın ikinci yarıda daha güçlü hale gelmesini sağlayarak, önemli bir yatırım yaptı.

2022’nin ilk maçını 9 Ocak’ta İstanbul’da oynayan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, ligin iddialı takımlarından Fenerbahçeyi 3-0 yenerek salondan galip ayrıldı.

Voleybol Takım Antrenörü Mustafa Cengiz ikinci yarıdan da iddialı olduklarını belirterek, “Ligde zirve yarışını emin adımlarla sürdürüyoruz. Yeni kadromuzla birlikte salonda daha güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe karşılaşmasından galip ayrıldık. Geçtiğimiz hafta ise İnegöl ile oynadığımız maçı sakatlıklarımız nedeniyle istediğimiz puanla bitirememiştik. Bu hafta tam kadro yine salonda olacağız” dedi.

Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Özkan da takıma inançlarının tam olduğunu vurgulayarak, ligin ikinci yarısında tüm takıma başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.