Karacabey asfaltlanıyor

Karacabey Belediye ekipleri cadde ve sokakların düzenleme ve asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor. Daire amirleri ile birlikte önceki gün çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Ergün Koç, sıcak havalara rağmen titizlikle çalışan asfalt işçilerine soğuk içecek ikram ederek, özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Ana yollarından ardından kısım kısım ara sokaklara da girmeye başlayan Destek Hizmet Müdürlüğü asfalt ekipleri, sıkı bir çalışma ile bakıma ihtiyaç duyulan yolları yeniliyor. Belediye Başkanı Ergün Koç önceki gün, Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy ve Destek Hizmetler Müdürü Numan Nerse ile birlikte yaptığı denetlemelerde, çalışmanın olduğu sokaktaki vatandaşlara da açıklamalarda bulunuldu. Yapılan hizmetler hakkında bilgi veren heyet, aynı zamanda Eylül ayında düzenlenmemiş sokak kalmayacak müjdesi verdi.

Ziyaretin ardından kamuoyunu bilgilendiren Koç, şunları söyledi; “Özellikle doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarımızda halkımızın haklı şikayetlerine maruz kalmaktayız.  Takdir edileceği gibi cadde ve sokaklarımızdan geçen doğalgaz boru hatlarından ilgili vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde doğalgaz aboneliği yapılmadığından veya yapılmış olan doğalgaz çalışmalarını toprağını ve zemininin oturması beklendiğinden asfalt çalışmalarında ne yazık ki gecikmelere sebebiyet verilmektedir. Şunu kesinlikle ifade edelim ki bu yılın eylül ayı sonu itibariyle asfaltlanmadık cadde ve sokaklarımız kalmayacaktır.”

Öte yandan parke taş çalışmalarına başlandığını bildiren Koç, İlk etapta otogar önündeki cadde düzenlemesinin ardından Şehir merkezinden adliyeye giden 125 sokağın adliyeye kadar tamamlanması ve yine Bursa Caddesi üzerinden İmamoğlu Otomotiv'in karşı arasından başlayan 123 sokağın adliye önüne kadar parke taş yapılacağını buyurdu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.