Karaca, şöhretlerle sezonu açtı

Karacabeyspor’un 2008-2009 sezonunu ünlülerin katılımıyla görkemli bir şekilde açtı.
Sezon açılışında İstanbul ve Bursa şöhretler karması Rıdvan Dilmen öncülüğünde bir oynanan gösteri maçı büyük ilgi topladı. Eski futbolculardan Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Hakan Ünsal, Nurettin Yıldız, Zeki Önatlı, Gökhan Keskin, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve TV yapımcısı Acun Ilıcalı katıldı. Koray Yılmaz’ın işletmeciliğindeki İddaa Bayii’nin açılışını eski şöhret futbolcular ve TV yapımcısı Acun Ilıcalı gerçekleştirdi.
Açılıştan sonra M. Fehmi Gerçeker Stadında oynanan şöhretler maçının ardından Karacabeyspor ile Zaferspor karşılaştı.
Açılışta konuşan Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabeyspor Kulübü Başkanı Ergün Koç, “Sizlerin büyük desteği ile, göreve geldiğimiz 2004 yılından itibaren, her sezon daima zirveyi ve 3.Lig’i hedefledik. Son üç sezon üst üste ilçemizi ve Bursa’yı 3.Lig’e yükselme maçlarında Türkiye finallerinde temsil ettik. Her geçen yıldan daha güçlü kadrolar kurarak, 3.Lig özleminin gerçekleşmesi için çaba harcadık. Bu hedefin yeni sezonda gerçekleşmesi ise en büyük idealimizdir” şeklinde konuştu.
. Koç; “Karacabeyspor’un büyük hedefleri için burada kenetleniyoruz. Başarımıza gölge getirecek her şeyden sakınacağınıza inanıyor, sizlerin yürekten gelen desteğiniz sonunda Karacabeyspor’un her maçta yüzünüzü güldüreceğine güveniyorum. Tek yürek, tek vücut halinde tek hedefimiz var: Her zaman her yerde büyüyen bir Karacabeyspor” dedi.
Konuşmanın ardından şöhretler karmasında Acun, Nurettin, Hayati, Ahmet, Tanju, Gökhan Keskin, Zeki, Koray, Erdi, Rıdvan, Hakan Ünsal, Ozan, Bursa karmasında ise; Muharrem, İbrahim, Tamer, Kadir, Erdinç, Cengiz, Ahmet, Mesut Şen, Kamil, Behlül ve Kemal sahaya çıktı.
Futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği keyifli karşılaşma 7-1 şöhretlerin galibiyetiyle son buldu. Şöhretlerin golleri Erdi, Hakan Ünsal, Ozan, Rıdvan, İsmail, Tanju ve Zeki’den gelirken, Bursa’nın tek golünü ise penaltıdan Mesut kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.