Karabaş, CHP ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Karabaş, CHP ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı
Karacabey CHP Teşkilatı İlçe Sekreteri Or-han Karabaş, 11 Aralık Salı günü yapılacak Olağan Kongrede baş-kanlığa aday olacağını açıkladı.
Karabaş, yaptığı basın açıklamasında CHP ilçe yönetimine güçlü, yapıcı ve çözüm üreten bir kadroyla ortak olduklarını belirtti. Karabaş, ”Halkımızla birlikte ilericiliğimizle, demokratlığımızla ve yapıcı duruşumuzla CHP’yi demokratikleşmek, güçlendirmek ve iktidar yapmak için yola çıkıyoruz. İlçemiz ve Ülkemiz adına yapabileceğimize inandığımız çalışmalarla, halkımızın yararına olacak her türlü projeyi üretmek için yola çıkıyoruz. Halkımızın sosyo-ekonomik, kültürel ve çevre ile olan beklentilerine cevap vermektir. Yapıcı, araştıran, sorgulayan ve çözüm üreten yaklaşımlarla tüm karacabeyi kucaklayarak, sorunları çözmeye çalışmaktır. Kavgayla değil, öneri ve projelerle halk adına, halk için çalışacağız.Yerel seçimlerde de CHP yönetime taliptir. İlçemizin sorunlarını çözecek yaklaşımlarda bulunacağız. Bu nedenle ben değil, biz olacağız. Amacımız; daha güzel ve yaşanabilir bir Karacabey yaratmaktır” diye konuştu.
İlçe halkını son derece rahatsız eden Kıranlar Köyü’nde kurulması düşünülen “Kireç Fabrikası”nın önüne geçmek için çalışmalara başladıklarını ifade eden Karabaş, “Kireç fabrikası kurma girişimini TBMM’ne taşıdık. CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer’e konuyu ilettik. Tarım merkezi bir yörenin çoraklaşmaması için CHP’nin tüm girişimleri başlatacağı sözünü veren milletvekilimiz çevre katliamına yol açacak bir tesisin kurulmasına karşı olduklarını söyledi. Konunun takipçisi olarak her türlü girişimde bulunacağımızdan da kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.