KAL’lı öğrencilere meslek seçimi semineri

Karacabey Anadolu Lise-si’nde Yeditepe Üniver-sitesi eğitim görevlileri tarafından meslek seçimi konulu eğitim semineri düzenledi.
ÖSS’ye hazırlanan öğrencilerin motivasyonunu arttır-mak, tercihlerine göre iyi bir üni-versite ve meslek seçmelerine yardımcı olmak, velileri bu konuda bilinçlendirmek amacıyla düzen-lenen eğitim semineri, Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Toplantı Sa-lonu’nda yapıldı.
Yeditepe Üniversitesi Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Aslı Alıcı, Uluslar Arası İlişkiler Bölümünden Doç. Dinç Yaylalı Er, Matematik Bölümü Araştırma Görevlisi Oğul Esen ve Sistem Mühendisliği birinci sınıf öğrencisi Ecem Yalın tarafından verilen seminere, lise son sınıf öğrencileri katıldı.
Öğrencilerin meslek seçimi noktasında dikkat etmesi gereken önemli hususların olduğunu vurgulayan Yeditepe Üniversitesi Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Aslı Alıcı, uzman öğretmenler olarak öğrencileri desteklemek amacıyla bu semineri düzenlediklerini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.