Kalite yalnızca marka değildir!

Parlaklar Yapı’dan ilçe halkına uyarı:

PVC kapı ve pencere sistemlerinin üretim ve montaj sonrası kalitenin sadece markadan ibaret olmadığı bilgisini veren Tamer Parlaklar ilçe halkına bu konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

            Bir PVC kapının yapımında kalite adına yardımcı malzemelerin de olduğuna değinen Parlaklar, “Bunlar pen, cam, mermer, destek sacı, aksesuar ve önemlisi de işçiliktir. Pencere yapımında yalnızca marka kalite değildir. Pencere yapımında ölçüsü alınmış pencerenin plastik profilini kesmek, TSE standartlarına en uygun destek sacını bağlamak, standartları yüksek en uygun aksesuarları kullanmak, TSE standartlarına uygun ısı cam takmak ve en önemlisi de imalat ve montajda sorunsuz kaliteli işçilik olmasıdır” dedi.

            Tüketicilerin bu konuda markaya çok önem vermemelerini isteyen Parlaklar, bunların dışında yardımcı malzemelerin de eksiksiz olması gerektiğine dikkat çekti.

            Parlaklar, “Vatandaşlarımıza önerimiz; bu konuda bir kez daha düşünmelidir. Önemli olan pencere ve kapıların uzun yıllar kullanılmasıdır” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.