Kaldığımız yerden hizmete devam!

Taşıyıcılar Kooperatifi görev dağılımını yaptı:

121 ortaklı kooperatifin kongresinde üç oy geçersiz sayılırken, tüm üyeler seçime büyük ilgi gösterdi.

Ticaret Borsası’nda gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Hüseyin Süzen ile Kazım Atan’ın listeleri yarıştı. Kooperatifin tüzüğü gereği seçimler çarşaf liste şeklinde yapıldı. Ancak yapılan oylama sonunda Hüseyin Süzen ve ekibi, Taşıyıcılar Kooperatifi’nde 15 yıl aradan sonra ilk kez liste halinde seçimi kazanan taraf oldu.

Kongrede, faaliyet ve denetleme raporlarının okunup, oylanmasının ardından gidilen seçimlerde, iki yıldır başkanlık görevini sürdüren Hüseyin Süzen, Kazım Atan’ın listesini geride bırakarak yeniden başkanlığa seçildi.

Liste halinde seçimi kazanan yeni yönetim, önceki gün görev dağılımını da yaptı. Buna göre Hüseyin Süzen başkanlığındaki görev dağılımı; Başkan Vekili Savaş Ok, Muasip Fehmi Sevinç ve Üyeler Saim Aksu ile Zeki Ertugal’dan oluştu.

Taşıyıcılar Kooperatifi’nde ikinci kez başkan seçilen Hüseyin Süzen, kendilerine destek veren tüm ortaklarına teşekkür etti.

Kooperatifin ismini her zaman olduğu gibi bundan sonra da gururla taşıyacaklarını belirten Süzen, “2011 yılını yüzde 25 büyüme ile kapattık. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. 2012 yılının da kooperatifimiz adına iyi geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Atan’ın listesi Denetleme’de!

Süzen’in listesine karşı seçimlere giren Kazım Atan ve ekibi de Denetleme Kurulu’na seçildi. Kazım Atan’ın listesinde yer alan H. İbrahim Tunalı, Mustafa Güler ve Serkan Burhan ise, Taşıyıcılar Kooperatifi’nin ikinci dönem denetçileri olarak yer aldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.