KAL’da 20. yıl coşkusu

Okul Aile Birliği’nin düzenlediği etkinlik görülmeye değerdi:

Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nin 20. yıl nedeniyle düzenlediği, “Birlik ve Beraberlik Yemeği” görülmeye değerdi.

            Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Tunçman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Ülker, Mine Kurtbay, Meliha Uz, Sabriye Çalışkan, Devrim Şenbaş, Nurşen Yumurtacı ile Güler Yılmaz, gece boyunca konuklarla yakından ilgilenerek programın coşkulu geçmesini sağladı.

Diğer taraftan Anadolu Lisesi Öğretmenleri Nuray Özlüer ile Süheyla Dilber de gecenin düzenlenmesi için yoğun çaba sarfetti.

Borsa Lokantası'ndaki görkemli geceye şıklık ve zarafet damgasını vurdu. Anadolu Lisesi öğretmen ve velilerinin yanı sıra, dershane temsilcileri ile kadın örgütleri üyeleri gecede hazır bulundu.

            Karacabey'de faaliyet gösteren Sınav, Uğur, Birey ve İstanbul Dershanelerinin eğitime katkıları da unutulmadı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Tunçman, Anadolu Lisesi’nin birlik ve beraberlik içinde nice 20. yıllara erişmesi dileklerinde bulundu. Geceye katılan ve destekleyen herkese teşekkür eden Tunçman, bu güzel birlikteliğin bozulmamasını istedi.

Tunçman, 20. yıl programına destek veren ve eğitime sürekli katkı sağlayan Sınav, Birey, İstanbul ve Uğur Dershanelerine teşekkür ederek, plaketle onurlandırdı.

Muhteşem gecede ayrıca, 20. yıl nedeniyle kesilen yaş günü pastası görülmeye değerdi. Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Tunçman ve yönetim kurulu üyeleri, yoğun alkışlar eşliğinde kestikleri pasta ile coşkuyu arttırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.