Kadınlarımızın yüzü gülsün

Kadınlarımızın yüzü gülsün
Anavatan Partisi Karacabey Kadın Kolu Başkanı Süreyya Yaşbay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklaması yaptı. Yaşbay, terörle mücadelede evlatları şehit düşen tüm annelerin acısını her zaman paylaştıklarını belirterek, Türk kadınının ülke yönetimi başta olmak üzere her alanda sorumluluk alması gerektiğini bildirdi.
Tüm kadınların bu güzel gününü kutlayan Süreyya Yaşbay, Türkiye’de kadınların ekonomik sıkıntılar altında ezildiğini kaydetti. Toplumda yoksullaşmanın giderek artmasından öncelikle kadınların olumsuz yönde etkilendiğini ifade eden Yaşbay, “İşsiz gezen evladından, boş kalan tencereden, ödenmeyen kiradan, doldurulamayan pazar çantasından, ayrıca okullardaki şiddet ve uyuşturucu salgınından dolayı dertleri dağlar gibi yığılan Türk kadınını fedakârlığı ve yüreğine kor basması nedeniyle içtenlikle kutluyorum” dedi.
Şehit annelerinin dinmeyecek acısını da her zaman kalplerinde hissedeceklerini belirten Yaşbay, “Dünyada hiçbir kadının acı ve üzüntü çekmesine gönlümüz razı olmaz. Zorluklara karşı direnen güçlü Türk kadınlarını kutluyor, onlara ekonomik sıkıntılar yaşatanları da kınıyorum” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.