Kadınlara unutulmaz gece

Karacabey'de uzun zamandır düzenlenmeyen “Kadınlar Matinesi” Akkoçlar Fotoğrafçılık Sahibi Ayşe Akkoç önderliğinde önceki akşam gerçekleşti.
Özcanlar Düğün Salonu'ndaki muhteşem gecenin ana sponsorluğunu Masal Süs Ebru Can üstlendi. Görkemli gece, konfeti yağmuru altında güzel görüntülere sahne oldu.
Karacabey kuaförlerinin büyük bir bölümünün destek verdiği organizasyonda saç kesimi, röfle, saç boyası ve farklı hediyelerle unutulmaz bir programa imza atıldı.
Hediyelerin ücretsiz çekilişlerle katılımcılara dağıtılması ise ayrı bir örnek davranış oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde geceye emeği geçen bayan kuaförler plaketle onurlandırıldı.
Karacabey'e birçok kuaför kazandıran Sevinç Yel, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil'in elinden plaketini aldı. CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, Sevinç Yel'i 1985 yılında Karacabey'e ilk geldiğinde tanıdığını ve bugün kuaförlük mesleğini sürdüren çok sayıda bayanda büyük emeği bulunduğunu söyledi.
Plaket nedeniyle çok mutlu olduğunu dile getiren Sevinç Yel, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ile geceyi düzenleyen Ayşe Akkoç'a teşekkür etti.
Programda daha sonra kuaför Fatma Büktel ve Şehnaz Karaoğlu'na da plaket verildi.
Plaket törenin ardından eşsiz müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen Karacabeyli kadınlar, bu tür organizasyonların sıklıkla yapılmasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.