Kadın hırsızları ev sahibi yakalattı

Karacabey'de ziline bastıkları evin sahibinin kapıyı açmaması üzerine içeriye girmeye çalışan kadın hırsızlar kıskıvrak yakalandı.

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda kapı açma aparatıyla bir eve girmek isteyen hırsızlar, "155 Polis İmdat" hattını arayan vatandaş sayesinde suçüstü yakalandı.

Olay, Garipçe Mahallesi Yusuf Derici Sokak Birinç apartmanında meydana geldi. Manisa'nın Salihli İlçesinden Karacabey'e hırsızlık için gelen S.İ (25), G.U (16), G.A'nın (16) evlerin kapı zillerini çalarak içeride insan olup olmadığını kontrol etmesi bir vatandaşın dikkatine takıldı.

Kapıyı açanlara kiralık ev aradıklarını söyleyen şebeke, cevap vermeyenlerin ise kapılarını bir aparatla açma girişiminde bulundu. Ev Sahibi H.G (21)'nin cevap vermemesi üzerine harekete geçen hırsızlar kapıyı aparatla açtı. İçeride bulunan ev sahibi H.G.'nin kapıyı diziyle iterek içeri girmelerini engellediği olayda, ilk olarak cep telefonundan ağabey B.G (29)'den yardım istedi. H.G, daha sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu polise bildirdi.

Bu arada olay yerine gelen ağabeyi B.G. hırsızların apartmandan çıkmasına izin vermedi. Kısa süre içerisinde gelen polis ekipleri zanlıları gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından S.İ (25), G.U (16), G.A (16) adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.